Privacy Statement 2018-05-26T16:08:27+00:00

Privacy- en cookiebeleid

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden door iClarity verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Om contact op te kunnen nemen naar aanleiding van ingevulde formulieren;
  • Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen;
  • Voor beoordeling van je sollicitatie en/of aanmelding.

iClarity bedrijfsinformatie

Coolsingel 120
3011 AG
Rotterdam
0681558884

BTW-nummer: NL103783039B01
KVK: 55292887

Jouw privacyrechten

Je hebt als gebruiker van onze website recht op inzage in jouw persoonsgegevens. Als je wilt weten welke persoonsgegevens iClarity van je verwerkt, dan kun je een schriftelijk verzoek doen. iClarity behandelt het verzoek binnen een redelijke termijn.

Blijkt dat je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kan je een aanvullend verzoek doen om je gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

Bewaartermijn gegevens

Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met je niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

Over je cookie toestemming

Alles wat iClarity doet is bedoeld om jou als bezoeker te voorzien van de best mogelijke informatie. Daarvoor maken we gebruik van zogenaamde cookies. Hieronder lees je welke cookies dat zijn. Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’.

Google Analytics

Wij maken gebruik van de Google Analytics pixel maar we hebben de informatie die daardoor gemeten wordt volledig anoniem gemaakt. Jouw IP-adres wordt standaard geanonimiseerd en wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met Google zelf. Wij creëren geen profielen op basis van gebruikersgedrag voor marketingdoeleinden en wij houden je gegevens ook niet bij over meerdere apparaten. Meer informatie over hoe Google omgaat met jouw data vind je hier.

Adwords remarketing pixel

Deze website maakt gebruik van de retargeting opties van Google. Dit maakt het mogelijk om bezoekers aan onze website die al eerder belangstelling hebben getoond, gericht te benaderen met op de persoon en diens interesses afgestemde advertenties in de Google zoekmachine en het Google Netwerk. Dit vindt plaats op basis van een  cookie, die geen persoonsgegevens opslaat maar wel het eerdere gebruik op de website opslaat. Deze cookie wordt opgeslagen op je computer of mobiele telefoon. Meer informatie over hoe Google omgaat met jouw data vind je hier. Afmelden voor de Google cookie kan hier

Hotjar pixel

Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website maken wij gebruik van Hotjar cookies. Dankzij de gegevens die door deze cookies worden verzameld kunnen we analyseren wat er op de website gedaan wordt. Dit helpt ons weer om de website te verbeteren. Deze cookie wordt geplaatst bij het bezoek aan een pagina waarop de Hotjar code staat. De cookie bevat een unieke identifier (UUID), die het mogelijk maakt om dezelfde bezoeker op meerdere pagina’s en sessies te volgen. Deze sessie cookie wordt geplaatst om Hotjar te laten weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.

Afmelden en wijzigen

Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’. De site blijft dan wel volledig werken. Heb je spijt en wil je je cookie toestemming wijzigen? Wis dan de cookies in je browser, ververs de pagina en je zult de cookiemelding opnieuw in beeld krijgen.

Contact en vragen

Heb je vragen over onze cookie toestemming of wil je dat jouw gegevens aangepast worden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij zorgen ervoor dat jouw informatie binnen 1 maand wordt aangepast.

Contact

Ook behoefte aan een fresh made website? We schuiven graag bij je aan.

Gouds Singel 130 Rotterdam
T: +31 (0)6 8155 8884
E : jeroen@iclarity.nl

Of gebruik het contact formulier