Referenties 2016-11-09T13:30:31+00:00

Wat vinden klanten?

iClarity heeft de afgelopen vele klanten geholpen met een heldere en effectieve website.

We delen dan ook graag enkele ervaringen van klanten met u!

“Zeer tevreden ben ik met het resultaat van de nieuwe website! Vanaf het begin heeft Jeroen goed begrepen wat ik wilde. Altijd duidelijk en helder in zijn antwoorden. Het contact liep (en loopt) zeer relaxed, maar alles gebeurd wel snel en adequaat. Gewoon een hele fijne vent, die bijzonder veel verstand heeft van functionele, goed vindbare, mooie en eigentijdse websites.”
Sanne van Soest, Alles Lach
“Heel fijn met iClarity samengewerkt aan de ontwikkeling van de website van TDVG, een opdrachtgever van mij. De lijnen zijn kort en er wordt snel gereageerd op vragen en opmerkingen. Daardoor hadden we de nieuwe website binnen no-time live. Jeroen denkt goed mee, komt met suggesties en helpt je waar nodig.”
“Dankzij Jeroen van iClarity hebben wij in korte tijd en met een beperkt budget onze webshop succesvol ontwikkeld en online gelanceerd. In korte tijd heeft dit ons al veel naamsbekendheid en klanten opgeleverd. Wij raden het ieder ander bedrijf aan om hun website door Jeroen te laten bouwen. Hij is deskundig, snel en persoonlijk betrokken.”
Dimitri Bak, Beautysaloncadeau
“Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe website! iClarity en Gosub Software hebben hier samen aan gewerkt en deze binnen korte tijd weten te realiseren. Doordat Jeroen (van iclarity) zich heeft verdiept in onze business zijn we snel gekomen tot een passend ontwerp met de juiste content. Het is in mijn ogen deze goede samenwerking tussen klant en website specialist die het mogelijk maakt om snel een succesvolle website te kunnen bouwen. Jeroen heeft een kritische blik op websites en content in het algemeen, dat is voor de klant zeer waardevol. Ik kan iedereen aanraden om hiervoor van de diensten van iclarity gebruik te maken.”
Michiel Moonen , Gosub Software
“iClarity heeft er op bijzonder prettige wijze voor gezorgd dat ik de website kreeg die ik graag wilde. Niet door simpelweg uit te voeren wat ik voor ogen had, maar juist door mij zorgvuldig te bevragen op de aard en doelstellingen van mijn onderneming. Doordat iClarity zich kritisch en geinteresseerd opstelde, werd ik gestimuleerd nog scherper te zijn in mijn keuzes over de wijze waarop ik mijn klanten wil bereiken. De sfeer, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid van mijn website sluiten nu perfect aan op wat ik wil uitstralen. Reacties bevestigen dat iclarity mij een goede en effectieve website heeft opgeleverd!”
Jantien Hadders, Yogadeux
“Onder Jeroens vakkundige begeleiding is de website voor mijn personal shopservice tot stand gekomen. Hij is bijzonder kundig en geduldig. Ook gaf hij goede adviezen over indeling en lay-out. Wat ik bijzonder prettig vind, is zijn praktische en hulpvaardige opstelling alsook zijn benaderbaarheid: mijn ervaring is dat hij altijd snel reageert op vragen. Wat ik, zijnde creatief maar een èchte digibeet, als probleem zie, ziet Jeroen als uitdaging. Jeroen zorgt ervoor dat t goed komt!”
Ruben Senden, Ruben Senden
“Afgelopen jaar heeft Jeroen Verburgt mijn website gemaakt.De afstemming en de samenwerking is zeer goed bevallen. Zijn professionaliteit en creatieve ideeën hebben geleid tot een heel goed eindresultaat dat zeer naar wens is.”
Jenneke Bettink, Bettink Counselling

Contact

Ook behoefte aan een fresh made website? Ik schuif graag bij je aan.

Gouds Singel 130 Rotterdam
T: +31 (0)6 8155 8884
E : jeroen@iclarity.nl

Of gebruik het contact formulier