Wij realiseren WordPress websites geheel op maat of op basis van een Thema.

Lees hieronder meer over hoe we dat doen.

wordpress website met template

WORDPRESS WEBSITE
MET EEN TEMPLATE.

WordPress is een zeer populair CMS (content management systeem) voor met name MKB ondernemingen, mede vanwege de grote hoeveelheden kwalitatief uitstekende ontwerp templates (thema’s) die al beschikbaar zijn. Door gebruik te maken van een template, waarin zowel design als modules al opgenomen zijn, kan er een relatief goedkope, maar wel kwalitatief uitstekende website worden opgeleverd.

Het proces is zeer eenvoudig en snel: we kiezen gezamenlijk een template dat bij je doelstellingen en huisstijl past en dat de juiste functionaliteiten bevat, en integreren dat in je nieuwe website. Een WordPress template website kan al binnen een week worden opgeleverd!

» Bekijk onze WordPress Thema pakketten

wordpress-op-maat

WORDPRESS WEBSITE
OP  MAAT.

Wanneer je zeer specifieke wensen hebt met betrekking tot het ontwerp of functionaliteit van je website, is daar wellicht geen WordPress template voor beschikbaar. In dat geval ben je meestal aangewezen op een op maat oplossing. Op die manier kan je exact je boodschap overbrengen op de wijze zoals jij die in gedachten hebt en kan de website volledig functioneel geoptimaliseerd worden voor het doel.

We werken in dat geval gezamenlijk naar een op maat ontwerp, waarna we de specifieke functionaliteiten / modules realiseren die nodig zijn om van jouw website een succes te maken. Het proces duurt daarentegen wel langer en er dient ook dieper in de buidel te worden getast.

Wat je ook kiest, je bent altijd verzekerd van resultaat.

webdesign advies

Helder advies

Een goede WordPress website start met een goed gesprek. In dat gesprek bepalen we wat (je doelstellingen) en wie (je doelgroep) je met je website wilt bereiken. Uiteraard komt ook je huisstijl en specifieke wensen t.a.v. functionaliteit aan bod. Door de combinatie van het juiste design, functionaliteit, techniek en bedrijfskundig inzicht voorzien we je altijd van een passend advies.

responsive design

Voor alle apparaten

Alle WordPress websites die we maken worden responsive opgeleverd, ofwel geschikt voor alle apparaten, aangezien je website bezoekers steeds vaker de website zullen bezoeken vanaf een tablet of smartphone. Daarmee verhoog je je conversie ratio en de gebruikers ervaring.

Goed gevonden

Nadat je prachtige website af is, wil je uiteraard goed gevonden worden in de zoekmachines. Naast de juiste techniek en een speciale zoekmachine optimalisatie module, geven we je graag tips hoe je dat zelf het best kan aanpakken. Wil je nog beter scoren? Dan brengen we je graag in contact met de zoekmachine expert en partner van iClarity.

Optimalisatie & service.

We zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar en bieden onbeperkte ondersteuning om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. Geen gedoe met helpdesks dus, maar direct de juiste persoon aan de lijn.

Daarnaast voorzien we je graag van advies om nog meer resultaat uit je website te halen.

HOE DOEN WE DAT?

van niets naar een prachtige & effectieve WordPress website

BRIEFING

Door middel van een goed gesprek en een korte vragenlijst inventariseren we je wensen, en worden de uitgangspunten voor de nieuwe website bepaald.

ONTWERP

Vervolgens selecteren we diverse WordPress thema ontwerpen voor je, waarna we gezamenlijk bepalen welk thema het meest geschikt is. Indien je voor op maat ontwerp kiest, zal in deze fase het website ontwerp gemaakt worden.

BOUW

Op basis van het geselecteerde Thema, de website structuur en je (huis) stijl, zullen we je website opleveren, meestal verdeelt in 2 of 3 rondes. Na iedere ronde bespreken we de voortgang en verwerken we je feedback.

CONTENT

Terwijl wij hard aan de bouw van je website werken, kan jij aan de slag met je content. Ofwel: het schrijven van teksten, het verzamelen van afbeeldingen en overige content.

WORKSHOP

Wanneer de website voor 99% gereed is, geven we je een workshop van ongeveer 2 uur. Naast uitleg, zullen we de website gezamenlijk zoveel mogelijk afronden. Bij ons op kantoor kan je dan in 1 dag de gehele website afronden, met direct de mogelijkheid vragen te stellen. Ons doel: klaar voor live gang!

Contact

Ook behoefte aan een fresh made website? We schuiven graag bij je aan.

Linker Rottekade 292 Rotterdam
T: +31 (0)6 8155 8884
E : jeroen@iclarity.nl

Of gebruik het contact formulier